Skip to content

HÚSVÉT VI. VASÁRNAPJA

A MKPK májusi rendelkezése alapján: a templomok nyitva vannak, a nyilvános liturgiák látogathatók a korábban hozott szabályok betartásával. Továbbra is kérjük a betegség és koruk miatt veszélyeztetetteket saját egészségük és jólétük megőrzése érdekében ne látogassák még a nyilvános szertartásokat. Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Szentmiseszándékok a héten:

19.k Petes Mihály és n. Érsek Zsófia és cs.t-ok

21.cs

22.p Zsebedics Imre és n. Pajor Magdolna

24.v † Müllner Károly /2.évf./

1, Májusban a szentmisék végén elmondjuk a Loretói litániát. Az MKPK korábbi rendelkezésének teljes visszavonásáig a Húsvét idején bevezetett gyakorlat továbbra is él /zsolozsma, áldás délben…/.

2, Az idei Nagymarosi Ifjúsági Találkozót máj. 23-án online fogják megtartani „Maradj velünk, Urunk!” mottóval. A részvételhez a találkozó YouTube-csatornáján már fel lehet iratkozni

3, Plébániánk, a veszélyhelyzet miatt, sajnos, abba a helyzetbe került, hogy bármikor megjelenhet egy olyan egyszeri vagy folyamatos szolgáltatás számlája, amelyet már nem tud kiegyenlíteni. Tisztában vagyunk a családok és vállalkozások pillanatnyi helyzetével és nehézségeivel, ezért azokat kérjük, akik megértik nehézségünket és módjukban áll segíteni, illetve a maguk részéről készek egyházi hozzájárulásukat a fentiek fényében mielőbb rendezni, vagy a veszélyhelyzet miatt kiesett perselyadományt egy egyszeri adománnyal kompenzálni. A befizetés banki átutalással a legegyszerűbb: Bsz.: 58600283-11086789. Köszönjük a megértést és támogatást!

4, Hálás köszönet azoknak, akik az átmeneti idő után alapos nagytakarításban részesítették templomunkat. Az „önkéntes csapathoz” további jelentkezőket is várunk! Köszönjük! Minden fáradozásukat Isten áldása kísérje!

5, Amennyiben a pozitív folyamat a továbbiakban is folytatódik, akkor május 31-én Pünkösdvasárnap térünk vissza az orgonás misére.

TEDD MEG, AMIT MEGTEHETSZ ÉS ISTEN IS MEGSEGÍT!

A mindenkivel való mielőbbi találkozás reményében, imádságos köszöntéssel: Feri a.

Az “Élő Víz” kiadvány, Húsvét 6. vasárnapi része itt olvasható.